Tisdagen den 9 oktober!


Och den här dagen har ingenting gått som jag hade tänkt mig, men trotts det har jag försökt hålla humöret uppe.

Dagen började med att det regna, och min åå ingelas promenix skulle bli inställd.
Jag åå ollis gick å lämna misan på dagis i regnet, skönt!
Kände så på morgonkvisten att jag va värd ben&jerry till frukost, väl i affären fanns inte min smak så testa någon med körsbäsrs glass, fy tusan för den, Usch! men nu e  den upp äten iaf:P
Mattias kör oss till ingela när han skulle träna, hoppar av bilen åå inser att bankortet ligger där hemma, kul!!
han var allt snäll å körde hem och hämta de.
Vi trottsade vädret å gick med ungarna till max, åå krängde helt enkelt, bara för vi kände att vi av värda det!!
sen blev det att införskaffa en ny björndräckt till ollis då hon växt ur den andra. å den jag ville ha va ju på rea med, ibland ska man va glad man har beslutsångest, lite stor bara, bästtre de än för liten;)
Vi tog bussen hem, bytte vagn å hämta misan för att bege oss till lekplatsen, där va det livat, på vägen hem inser jag att jag bara har en napp, TUSAN, så dom fick turas om, just då ångra man att man tog en lekplats som låg långt bort. nåja, vi överlevde iaf:)
Tjejen som skulle komma å hämta babygungan, kom aldrig!!!!!!!!!! Sånt accepterar inte jag, då jag faktiskt höll den till henne för hon fråga om jag gjorde de om hon lova. då tycker jag allt jag va snäll å gjorde de, å självklart fick hon sig en utskällning när man inte ens hör av sig. va ju andra med som ringt. PUCKO säger jag om sånt trams, och nej jag menade inte drycken!!!


Väl hemma bllev det bad för flickorna och katten, ja katten va frivillig, skum!
nu sover mina små rackare åå jag saknar att dela kvällar med någon, för e otroligt tyst när barnen sover. katten låser jag in i tvättstugan, de blir lugnast så;)



            Mina två Hjärtan<3


Guttenbye
              Skatan

Lördagen den 5 november


Lördagskväll vad det nu ja, riktigt skönt, nu kan man inte tro att här finns fyra ungar i huset plus en kattunge, för just nu är det just tyst. hör bara ljudet av brasan, underbart är det! som jag älskar att ha brasa, det rekomenderas starkt!
 
Dagen har faktiskt varit riktigt bra faktiskt, Började med en promenix för mig och misan i regnet, därefter for vi vidare till bromöllamöbelaffär, införskaffad ett myckt tjusigt 6manna bord  med stolar på fynd. skulle gå på tio tusen men fick för 6000 som hittat. riktigt fint. nackdelen var dock att det va rysligt tungt, efter mkt om å men så står de på sin rätta plats. vill man så kan man!
 fick bli en sväng till eko med, införskaffa en tjusig lampa att ha över, mkt bra mkt bra!
av någon anledning så tog detta i princip fem timmar, så ja tiden den gick.
väl hemma väntade syrran med melvin å matihlda som övernattar här i natt. Blev att laga kasslergratäng så blev invigning för bordet, pappa, å lillsyrra med man kom också förbi å åt. trevligt!
efetr mkt stimm å bus så ligger alla barn i sängarna, ibland kan man:)
Får nog bli ett bad för mig, just enbart för jag känner jag är värd det!

Imorgon bjuds dagen på arbete mellan 8-5 så blir att traska hemmifrån kl 7, Kul!
va ett tag sen jag jobba så ska bli kul faktiskt.!

nej ska njuta av lugnet, kan ju vara lugnet före stormen med!
Ha en trevlig helg.
Guttenbuye
                  skatan

RSS 2.0