Fortsättning följer*

Att denna sorgliga människan ens får vara med i mama tidningen å prata om amning, när hon inte ens har några barn, sen har hon ju en send syn på de  hela.
Att ens jämföra amning med incest, de enda jag kan hålla med om e  att jag personligen skulle aldrig amma längre än ett år, när ungen börjar gå, då känns de  verkligen att de e  stort..
men vad incest skulle ha med detta å göra, för enligt henne så ammar dom flesta tills barnet kan säga tack för maten.. åå så e de  ju inte, kanske i hennes värld..
ÅÅ de e  ju sjukt att hon kan ens TRO att de e  samma sak när ens kille suger på brösten å när barnet suger på bröstet, de  e ju förtusan inte samma grepp, killar brukar ha mer fokus på bröstvårtan men där e  ju inte ens barnet GALET. .

Sen borde vi ju antagligen förbjuda att gå i bikini och uringning, jag menar hoho, man visar precis lika lite bröst där som om man ammar, vem sitter å skyltar med patten i vädret, man visar varken vårtgården, eller bröstvåran, för de har väl ungen ändå i munnen. sen själva bröstet visar man ju inte. Dummer!
Nej den där kvinnan, de e  sorgligt, för de enda settet att hålla sej kvar i ramljuset är just genom att vara just pantad.. jag  nu tycker synd om henne.

Hahah, jag tror hon e  ett sort skämt minsann, för hittar bara mer å mer om "kvinnan", men nu tackar jag för mej
minsann, åå hoppas ni får en bra dag:P




Katrin Zytomierska om amning

Ständigt kontroversiella åsiktsmaskinen och PR-kvinnan Katrin Zytomierska har skapat rubriker igen, genom att gå till angrepp mot mammor som ammar längre än ett halvår. "Jag tycker att det borde vara lag på amning. För barnets bästa. Upp till sex månader ska man få amma sitt barn. Sen borde det vara olagligt," skriver hon på sin populära blogg. Mama debatt har intervjuat henne för att ta reda på hur hon resonerar.

.

MALIN: Du skriver på din blogg att långtidsamning kan jämföras vid incest. Hur menar du egentligen?

.

KATRIN: Incest vet vi ju alla vad det är. Om en kvinna låter sitt barn suga på sin tutte när ungen kan prata, stå och gå, då tycker jag också att man kan kalla det för incest. Sen om kvinnan får någon sexuell njutning av att ett barn/ungdom suger på hennes bröst har jag ingen aning om. Jag vet bara hur det känns om någon suger på mitt bröst. Jag blir kåt av det.

.

M: Varför tror du att många blir upprörda när du kritiserar mammor som ammar länge?

.

K: Folk är egoistiska och tål inte kritik. Jag tror att människor överlag som reagerar starkt på en viss typ av kritik känner att den är berättigad. Om man gör något som man känner sig trygg i så blir man inte rabiat av kritik. Då vet man att man gör rätt och då blir man inte galen. Dessa kvinnor vet att det är onaturligt det som de gör. Och osmakligt.

.

M: Tycker du att amningen är för helig för många kvinnor i Sverige?

.

K: Ja, jag kan inte begripa det. Det är som att prata om politik eller religion. Nästan värre. Jag tror att det har att göra med att vi har många feministiska tjejer i Sverige som blir upprörda över att de inte ska få göra vad fan de vill. De tycker att det är självklart att de ska kunna fläka ut sig överallt och blir förbannade när, i synnerhet en annan tjej, har något emot det. Men som sagt. Det är sjukt hur känsligt det här ämnet är och det tycker jag bevisar att det är något som inte står helt rätt till.

.

M: Stör du dig verkligen på mammor som ammar offentligt?

.

K: Jag stör mig inte på mammor som ammar offentligt. Jag stör mig på att se deras vårtgårdar och vårtor. Om en mamma ammar sitt barn upp till 6 månader, och skyler sin patte så skiter jag i det.

.

M: Om du själv vill ha barn, hur länge kommer du att amma då?

.

K: Några månader. Om ens det. Jag vill inte att mitt barn ska vara beroende av mig. Jag vill kunna lämna bort det om jag behöver jobba, resa eller vad det nu kan vara. Sen tycker jag att det är viktigt att pappan ska kunna ta hand om barnet precis på samma sätt som mamman. Det är det mammor har problem med. De vill känna att de är oersättliga. Att de är behövda. Och det är pathetic!


Nämen vad säger ni....

 
Är inte denna brud bara för underbar..  
Hittade minsann en intrevju av Katrin zytomierskasom hon va himla stolt å nöjd över.. Ja ni kan ju själva läsa å se  helt enkelt..

A : Du skriver mycket om barn och amning, hur äckliga alla morsor på stan är... Vill du själv ha barn?

K: Jag vill ha barn. Och jag hoppas att jag nån dag kommer att känna mig redo för det. Då kommer jag att ha världens roligaste mammablogg!

A: Kommer du att amma då?

K: Jag kommer att amma om jag kan. Men mycket kort. Jag vill inte att mitt barn ska vara beroende av mig. Jag vill att pappan till barnet ska kunna tand om det precis på samma sätt som jag. Sen kommer jag inte att amma offentligt för det är äckligt tycker jag.

A: Du har en liten gudson, hur är du som gudmor?

K: Carro säger att jag är världens bästa gudmor! Jag vill egentligen inte erkänna det, men jag är väldigt bra med barn. De gillar mig. Jag tror att det kanske beror på att jag är så ointresserad av dem så de känner att jag är kul att vara med. Jag daltar inte och jag pratar inte bebispråk. Jag ser inte på dem som små porslindockor utan som på individer. Pratar vi så ska det vara intressant. Vi leker inte utan att det finns nåt vettigt. Sen är jag ju bäst på att handla fina presenter också! Edward fick nyligen en nappflaska från Dior av mig. Min gudson ska inte ha nån jävla skitflaska i käften...

Anledningen till varför jag ens hittade hennes blogg var för de  vart ju en himla uppståndelse om nån viktdebatt så va ju tvungen att kontrollera va de  handlade om. så har tusan granskat hennes. Å i detta vinner Den här blondinbella, aja nu ska ni inte jag e  nå fan till nån utav dom, men jag insåg verkligen hur pantad den här katrin är, men ursäkta mitt språk, men hon e  de, hon har ett "självförtroende" å på tock för kaxig, vi kan väl säga  "jag är störst bäst åå vackrast"


A: Jag älskar din blogg, men HUR tar du all kritik från alla människor som inte gillar dig?

K: Tack. Jag skrattar åt dem. Ofta tar jag dem som komplimanger. Jag är en ganska rubbad person och det som är kritik från någon kan vara en komplimang för mig.

Men i själva värket tror jag inte att t hon e  riktigt så "Tuff" som hon vill att de  ska verka, och tycker man de e  häftigt att framstå som en "Elak person" då kanm man inte ha mycket att sträva efter, och speciellt inte vid 31 års ålder!
ÅÅ, jag ska säga er hade jag mött henne då hade jag satt mej precis framför henne slängt pattarna ivädret å mattat min prinssesa å sjungt litet hus i skogens slut...

Ja skatan tycker inte om personer med en sånhär attityd som den damen har, ni kan ju själva kolla hennes "COOOLA" blogg vet ja..:P


Nej nu tackar jag för mej, på återseende...
Guttenbye
Skatan


Tisdagen den 20 januari


Usch åå fy, nu sitter skataarför här å bölar igen, tårarna bara sprutar ur en ju.. då kanske man kan fråga sej varför, men har nyss kollat en film med mattias, usch va sorglig. satt på helspänn hela tiden, usch. skatan ska aldrig se något annat än komedi å romantik, punkt slut. för de  finns ett skäl till de, för efter sett såhär sorgliga filmer så blir man bara en funderare å rädd för allt. nej Usch!

Bröllopet i helgen var himla trevligt minsann.. även där satt jag å lipade i karpellet, men de  va så fint, jag e nog allt en känslosam människa egentligen, jag skyller på hormonerna:P
Festen därefter va oxå himla trevlig såklart, fast var heeeeelt slut kl 23 å ville hem å kramas med min bebis.
men fick så snällt vänta till kl 2.00 minsann.
väl hemma vaknade loppan minsann så då fick hon välling å jag kramades som tusan, å grät, för jag va så lycklig att se henne, va borta 11 timmar. USCH, det dröjer länge tills nästa gång.. men mamma hade minsann klarat det galant, duktig bebis jag har:P hon somna runt åtta å vakna två när vi kom. underbara barn:D

Men var himla trevligt att mor kom på besök minsann.. de blev bergvik, ikea å lets dance, de  roade vi oss med minsann:P

Imorgon bär de  nog av de  skåne, annars på torsdag, beror när vi tyar minsann..
Har visning på 4 lägenheter, så lite har vi åå stå i:D
Jobbet ringde jag med idag, å var välkommen åter:P
Det ska bli himla trevligt:P

Nej jag e  nog för deppig för detta minsann!
Jag återkommer när man e  på strålande humör igen:D
Guttenbye
Skatan

Torsdagen den 15 Januari



Goderafton gott folk.

Dagen började med ett strålande leende, faktiskt både för mej å loppan kl 8.00.
Jag tänkte jag skulle gå till BVC å väga vid 9 så jag traskade vackert i väg. för hade för mej att de  va mellan 9-12. men så när jag stog där runt 9.25 va där inte en enda kotte, tragiskt men sant, men strax därefter kom en annan mor å barn, vilket var tur de, å himla trevliga va dom med..
Men väl där inne så vägde loppan hela 7476g (eller nåt) åå var 67,5 cm lång, hon börjar bli stor å stark damen:D
Därefetr blev de  å handla, sen hem så mattias kunde  baka bröd, ja NI läste rätt.. då va jag minsann riktigt sylten, de  vill jag lova:P
Strax efter tolv så gick vi mot Bvc  igen för å möta Linnea å alva, för då skulle de  bli promenix, va väl ute i ca två timmar i ca 6 minus om inte mer, snacka om bitande kyla, hyyyy.. mend e  va himla trevligt för va på tok förlängesedan vi träffades minsann..

Haha, sen till dagens händelse, jag hade ett himla givande samtal idag på telefon, ja ni förstår min ironi..
Jag fick nämligen erbjudande om visning på lägenhet så skulle ringa, så förklarar att jag rinbger angående visning på lägenhet, å börja fråga lite om den.
Då säger mannen efter ett tag, jasså, du ringer angående visning..
ehm ja jo så fråga ja om han hade tid nästa vecka att man fick komma å kolla.. "jo de  bestämmer du". ehm jaha okej, men kan du på torsdag?
ja de  går bra ihelgen,
jaja så dividera vi där..
sen fråga ja om lägenheten va fräsch?
jo d e e jag som bor där, de  ligger på bataljonsvägen.
Ehm okej. då svara jag men jag hör av mej till veckan..
Ja ni fattar de  va inte så givande med andra ord:S haha..
men som ja garva efteråt, för ni i skåne, ni vet nog vad jag vill komma med detta:P
Lägenheten ligger dock på gamlegården, som inte e nå höjdare..:P

 ikväll har de  vatt slappt, loppan har busat men va dundertrött vid sju så hon fick somna då åå sover ännu. underbara barn..:P blir en tidig morgon imorgon, men då kör jag upp mattias. för jag är HÅRD men RÄTTVIS:p

I morgon kommer mor:D

Nej nu kommer min man snart hem, å då ska jag få massage, tjohoo..
Guttenbye
Skatan

Onsdagen den 14 Januari

Goderafton gott folk..

I afton e  skatan berörd, ja ni vet helt känslosamt, satt på tv för ett tag sedan å så Var de  en konsert av lars winnerbäck. så va ju tvungen å glo.. mitt hjärta smälter, ja jag e såld på hans musik, jag älskar den helt enkelt.
Men d e e både med glädje åå sorg faktiskt....


Usch ja, nu får man väl ta  åå rycka upp sje lite..
I går minsann var jag å emilia hurtiga, vi träffade matilda å va ute å gick i raskt tempo i 1,5 timme. mkt bra mkt bra..
annars va dagen mest slapp,  är ju faktiskt så att man blitt förslappad minsann...
Men idag så har de  hänt lite mera, eller ja allt e  ju relativt, men fått städat å diskat å tvättat. även en härlig promenix i de  underbara vädret minsann..:P  PLUS den där förbaskade maskinen. Usch, den är  verkligen inte min vän, men måste ta tag i de hela iegen.. Nu tar vi nya tag å försöker med ytterliggare 10 kg, eller vi börjar med fem.::P Lika bra så m,an får de  gjort, för tänk hur härligt de e  när de  e  gjort:P

På lördag blir de minsann vi ska på bröllop, det ska bli himla trevligt, har aldrig vatt på de någon gång ¨så ska bli mysigt helt enkelt.. Mammma kommer hit på fredag å stannar över helgen, så hon ska passa loppan minsann. Hjälp, hur ska de  gå? men de  går nog bra..:) men visst e  de  nervöst de  ska ja icke förneka:D

Vi har börjat ge loppan välling om kvällarna, ÅÅ fattar ni vilken SKILLnAD, shit asså, ungen vaknar inte varje timme, JAG får SOVA, helt galet..  visstt, först sover hon typ 4-5 timmar, sen oroligt i två, sen får hon ersättning efter de  å sover FYRA till.. jag e  i chock.. åå så sover hon i EGEN säng, ja ni läser rätt. såhärhar d e vatt sen lördes. Jag e  tacksam, men nu e  man trött för man får för mkt sömn:P Jag säger bara TACK!
Däremot dom två timmarna får hon sova bredvid mej, vilket har relaterat att jag har tre sugmarken på pattarna, skoj info va, men jag tycker de e  lite underligt:P hahah

I morgon blir de  BVC, åå stan å hämta saker hos Lottie..
Nej nu tackar jag för mej helt enkelt..
Guttenbye..
Skatan!

Måndagen den 12 Januari



Goderafton!

Idag fyller min lilla älskling hela 6 månader, å de e  absolut de underbaraste månaderna någonsin, åå fler ska de  bli:D
Tänk vad tiden går, tänk hur liten hon va för ett halvår sedan åå nu vilken skillnad, ska bli spännande å se på torsdag för då e de  ju lite mer än enmånad sedan, SKOJ!

Annars e  de  lungt, händer inte så mkt, har blitt rejält försoffad minsann, Usch! Men vi gick minsann å bada idag, vilket va himla uppskattat av damen, ja av oss med för den delen, är ju himla skönt i den bassängen:)

Nej e  himla trött åå tråkig i afton, så jag tackar för mej helt enkelt:P
Guttenbye
Skatan
                                                  Min underbara unge<3

Söndagen den 11 Januari

Här med upplyser jag ALLLA hundägare i Grums komun att se  till att plocka upp hondbajs efter era hundar, för nu e  jag fullkomligt trött på att trö i de.. Jag har aldrig vatt med om att de  ligger så mkt hundskit på vägarna, å trottoarer å ja överallt. sin sak om dom skiter i skogen men fan inte där ma ngår, USCH, de e  snuskigt. Så nu håller skatan full koll på människorna här, såg en för en stund sedan, hunden sket här utanför lägenheten, vad tror du herren gör? jo han GÅR, hade jag varit ute så hade jag skällt, men nu vet jag hur en a  v alla ser ut, för man ska inte bråka med skatan, åå speciellt inte av den arga sorten:D sådär, nu fick jag de  sagt...

Igår gick skatan minsann å trilla igen, jag talla trillade ner på alla fyra igen, hur tusan lyckas man?
kan man bli klumpigare. har  svin ont i knäna ännu, åå händerna med, men svullnaden har minsann laggt sej litejag kanske borde skaffa brodda,r till skorna, åå en hjälm till huet, det hade minsann vatt värsta finfint...:D

Idag har jag en riktig slappedag, nu e  de minsann bara jag som e  vaken, mattias sover än, loppan har vatt uppe å busat med mej, så nu njuter man av lugnet här... fast ska nog gå å göra lite nytta minsann..
Ha de  fint gott folk..
Guttenbye
Skadan

                                         


Fredagen den 9 Januari



Goderafton!

Iafton är skatan på riktigt bra humör, fråga mej inte varför för de  vet ja minsann inte, ELLER JO de vet jag nog:D
För jag har ju minsann världens underbaraste lilla familj, åååå vad jag älskar dom:D
ÅÅÅ, inte nog med de, vi har bestämt oss, vi har länge velat, men NU e de  bestämt, så förhoppningsvis i APRIL:D
LYCKLIGARE kan man inte vara, det skålar vi för;)

Usch ja, annars har dagen varit väldigt slapp, har ju varit bedårande väder ute, så ack vad man njutit, sen han vi kolla film när loppan socv minsann, d e var ju underbart:P men mkt mer har vi inte hunnit med, eller jo, de e  ju inte så roligt att byta kläder på lilla damen eller blöja. för de d uger ej att ligga på rygg. så de  tar sin lilla tid, ni förstår, de börjar med jag  lägger henne på rygg, direkt vänder hon sej, åå jag vänder tillbaka, å hon vänder igen å så fortsätter de  så, åå hon bara skrattar, UUUUså roligt, men då har vi åå göra, TOPPEN:p
Sen satt hon själv, hör ni, satt själv, min lilla bebis, jag hinner inte med snart, men en liten stund satt hon å lekte med en leksak, längtar tills hon sitter heltt stadigt, så man slipper vara orolig hon slår  i huet:P men ja har kuddar, funderar på en hjälm till henne, hade ju vatt läckert:P

Igår va jag minsann på stan ENSAM, elleh ja, med Lottie ifs, jag lämnade man å barn hemma å satte mej på bussen minsann..
Vi ska ju på bröllop nästa helg, åå måste ju ha kläder, men tror ni ja fann nån klänning, jo de  gjorde jag ju ifs men såg ut som en bumbibjörn, snyggt? nej skulle inte tro de, så köpte en koffta å ett långt lila band så får sy in en klänning här hemma, å sy på ett band helt enkelt, de  fixar jag (HAHA) det
får bli så helt enkelt, för jag tyar inte, det e sååå tråkigt att handla till sej själv, inte alls skoj...
jag var fast på veromoda vet ej hur mkt jag provade, mennde  va av åå på hela tiden,  de  va inte så skatan tog alla kläder på en gång, nej hon tog en sak provade, klädde på sej sina kläder för att gå å hitta nytt. men positivt va att de e  ju lite träning:P hahah.. men hur som helst så va de  himla roligt att träffa Lottie, det var så länge sedan, så de  va himla trevligt minsann..:D
Hittade en Jacka till loppan på rean, den va ju billig så va ju BARA tvungen att ha den, jag menar 99kr för en, de e  ju som hittat, men va de  nödvändigt? mend e e   en annan femma:;P
Lottie sa  nått smart igår, vi tjejer tänker bara på vad vi tjänar på saker, men inte på vad man sparar om man låter bli..
åå det stämmer verkligen, iaf på mej:P

Förresten har minsann dammat av den där förbaskade  maskinen, har ingen motivation alls, men bara åå bita i de  sura äpplet å trampa, sjukt tråkigt.. men 4 av 5 dar denna veckan e  väl flitigt:P jag menar ni skulle sätt va jag krängde jul å nyår, å alla andra dar för den delen, de  ska snart få ett slut.. hahah..

Nej nu tackar jag för mej å säger godnatt minsann:D
Nattinatt
/ Skatan

Onsdagen den 7 Januari


Sedär ja, det blev ett nytt år i år med, e  ni inte chockade:P
 Gott nytt år på er, eller God fortsättning helt enkelt:)

Nu har vi minsann landad efter allt farande, vi konstaterade i December månad körde vi över 500 mil. det är inte illa pinkat de..:P

Vi börja ju med Ullared, hittade inte alls så mkt  som ja brukar, kan vara att jag har på tok för mö kläder redan till damen, men blev leksaker i MASSOR :P
Hur vi fick plats med alla saker i vår "familjebil" de e  ett under, Linneas kille han började undra redan när mattias kom med nån väska och barnvagen, men det blev betydligt mkt mer än så:P
Väl hemma i skåne, var vi helt slut minsann.
Dagen därpå blev ytterliggare tidig morgon, 6.45 kom Melvin å Mathilda på besök, så¨då blev de  full rulle, blev promenix med härliga petra med såklart:P
Vi busade lite på lekplatsen med;)
                                                                                          
                                                                                           

Under veckan som gick, hann jag träffa Ingela oxå, Just den dagen som de  var som mest med folk på stan, komma fram med barnvagn gick inte, så blev Subway, jätte synd verkligen;;) eller inte, himla tur för de e  ju mums!
Liljejulafton fick man gå upp 5.00 förskulle va i oppmanna 6.00 å passa syrrans ungar när hon jobba, så jag å mattias hade fullt upp med tre busfrön, men de  va himla trevligt faktiskt, men när dagen led mot sitt slut så va vi trötta, riktigt trötta:P
                       

Förresten så kom sandra på måndagen innan jul på mat, sen blev de julabak åå singstar, fy tusan va skoj d e e å sjunga, det ska införskaffas inom ett tag i vilketfall:P

Julafton var himla trevligt, massa go mat å paketer, Emilia VÄGRADE somna men när tomten hade vatt på besök då gick de  fint:P

                                                           Emilia helt överlycklig:PÅÅÅÅ i paketen va....

Juldagen firades hemma hos mattias syster, va trevligt de  med, men man var ju rätt sleten efter färden vill säga.

                                                                               Två glada kusiner:)

så fredag å lördag va vi hemma å packa upp åå tvätta städa, sen va de å packa ner igen för på Söndagen bar det till Lalandia, hela bilvägen gick himla fint Upp kl 4.oo (PUHH) men körde strax efter sex å va nere strax efter ett.. HIMLA smidigt gick de, men ack va drygt e ju ändå en 70 mil, å åka båt fick vi med göra:P
Emilia belv ju förkyld på fredag å var ju såklart de  hela resan så inge bad för den kvinnnan, men de  gjorde ej så mkt..a himla skönt åå komma iväg åå bara njuta, på måndagen båkte vi till tyskland å handla sprit, jag handlade några flasor vin, å ett flak cider, så lite har jag nog aldrig handlat förut.. MKT BRA!

Nyårsafton firade vi med att bada i bubbelpool ute, spela yatzy till en blörjan va man värdelös men sen jäkla:P
sen ble de  gooood mat allmänt lungt å skönt sen blev de  kolla på alla fyrverkerier, åå om man sett mkt förut så e  de  inget mot va jag sett där, GALET säger jag.. aldrig vatt med om desslike:P


 
Sen i fredes kom vi hem, så sen dess har man legat på latsidan, men fått in rutiner, å städat å grejat har vi minsann gjort. för kallt e  de  ju här med:P Usch.. ge mej sommar å sol tack!

Loppan e allt en liten envis spillivink, idag e första dan hon vatt helt snorfri så då e de  fullgång, hon totalt vägrar ligga på rygg, eller ja hon gör ju de, men ska kvickt rulla över på mage, så vänder man tillbaka henne, ja då gör hon d e igen. Jätte lätt å klä på henne, men d e lugnar sej snart de  med:P
Hon har blitt duktig på sitta själv en liten stund, men balansen e inte med helt för när man minst anaar de så tippar hon.. Trollunge:P
På måndag blir hon 6 månader, galet:P

Förresten, vet ni vad de bästa e, TUSSAN bor hos Mattias pappa, men hon kommer snart hem misstänker jag,
för hon klöser oå hans väggar med. dumma katt, hon kunde ju uppfört sej lite åtminstone:P
Nej nu ska jag få upp lite bilder här, innan klockan blir allt för mkt, nu när mattias vatt så snäll å letat upp sladden:P
Mer bilder kommer inom kort i bilddagboken, för nu e  skatan SLETEN!
Guttenbye
Skatan

RSS 2.0