Godafton!


Sådär ja, då var de helt plötsligt den 29 mars, gud så härligt.:)
fint väder var det ju minsann både torsda/freda. Men i torsdes, då, då var de minsann en lajbans dag:)
För då var jag riktigt flitig. så fick ja träffa martina, å vi ahde en heldag på stan kan man säga, det hör inte till vanligheten, men ack så trevligt det var. Det blev himla massa rännande överallt, å så färga vi om håret hos frissan för vi båda såg väl ut som fågelskrämmor eller liknande;) inte illa pinkat de  ni;)
Därefter var jag allt hos en gamal vän, vilket oxå va trevligt, inte ofta man ser henne:)

Å nu sitter jag här å ugglar i min ensamhet, å kännert mej allmänt tråkig. har vatt å arbetat, och det, det hör verkligen inte till vanligheten det heller. å de  fick jag i princip bevis på nu, för sitter här med en mega ajaj handled, svullen å blå, då kan man ju fråga sej vad i helvete jag har gjort med den, men vet ni, det undrar minsann jag oxå..
sen på andra andra armen jag jag ett stort blåmärke som e  stooooort å hårt, men där vet jag allt vad jag gjorde för jag var så klantig åå sprang in i en sak. å fyyy så  ont de  gjorde. Så nu e  man i alla möjliga färger, mend e e  väl för härligt det..:D

Hjärtat, jag vill att du kommer hem Nu.. Vi saknar & älskar dig!

Nej nu e  jag trött, å nu ska jag sova.
Godnatt
             Skatan

Ps. Jag tror på Gud men inte religoinen;)


Godmorgon!



Usch, jag vill inte ha denna snön längre, den är tusan inte rolig. Jag vill ha vååår. för de  e  snart April månad å då vill man väl inte ha snö! Snön har ju lyst med sin frånvaro hela vintern, nej men då kommer den nu, uja, visst varför inte!
Igår blev de  färgning av håret, men nja,d e  skulle ja kanske skippat men vad tusan man får la prova.
Nu ska jag snart till staden med sandra å patricia, var ju ett tag sedan man träffa henne.:)  vi ska minsann sola å äta lunch, sen blir de nog bara en lugn afton.
Jag e  minsann sleten, inte sådär lite, utan jobbigt sleten, kan ju inte sova längre än tills sju, för då blir d e  ju ljust i hela rummmet. katastrof.
Min älskling ringde innan, då var dom på flygplatsen, å nu så sitter han i luften, på väg lååååångt bort från mej. Det gillar inte skatan, för hon saknar honom redan, jag vill att han ska vara här med mej. Men icke...

Nej om man ska göra sej redo..
Ha en trevlig dag..
Guttenbye

Godmorgon!



Men vilket härligt vinterväder det är idag då.. och jag, jag e  minsann uppe med tuppen för en gångs skull:)
SÅ, hur var påsken?
Jo tack den var allt trevlig, älsklinngen va ju här nere och hälsa på i skåne, å givetvis skulle de ju inte vara nå fint väder, så de  va ju himla tråkigt:( men mysigt att vara med honom.. I morgon åker han till Mexiko å ska vara där i två veckor, det tycker såklart inte skatan om. men vad gör man icke...
Va händer idag då?
Jo jag å syrran ska snart masa oss upp till stallet, sen kommer förhoppningsvis sandra å då ska vi färga håret på mej, Grymt!

Idag går ja in i vecka 25, ja gud vad tiden går. Kändes nästan som de  va igår man fick reda på de. Men visst e d e   härligt att de  går fort:D Längtar ju så efter min lilla skrutt.:)
En sak e  säkert, å de e   att man drömmer så himla skumma drömmar, inatt drömde jag åter igen att jag fick en tös som var en katt. Helt sjukt! Å jag var så lycklig att de  va just en katt jag fött. hmmm.. å jag tyckte inte att förlossningen var jobbig alls, utan snarare att d e var riktigt skönt.. ha<hah, jo men förmodligen, önsketänkande kanske:)

Nej ska klä på mej minnsan.

Ha en underbar dag med er!


Guttenbye Skatan


Ibland...



Ibland kan man tusan undra vad fan folk tänker med, de  finns så sjukt många idioter på denna jord som bara ska förstöra för andra. men Ge sej på helt oskyldiga människor, till vilken jävla nytta? det e  ju för fan vansinnigt.! (ursäkta mitt uttryck)  sådana människor borde fan spärras in bakom lå¨s å bom å få sitta där egentligen. Det är förjävligt.
Varför vill folk i dagens samhälle göra andra illa, jag undrar så vad som försigår i deras blåsta hjärna, för inte kan de  stå rätt till. Nej er skulle jag aldrig vilja se i ögonen, för de hade inte vatt värt de! Idioter.



Annars så har helgen passerat, hyffsatt smärtfritt.. Fel låt vann ju melodifestivalen de e  ju en sak som e  säker, men så e de  väl varje år:) hah.. konstigt nog!

Å idag har man vatt på promenix i det fina vädret, å diskat, tvättat å bäddat rent.. så nu väntar jag på min älskling  som arbetar(nån ska ju göra det) så ska minnsan vi krypa ner..:) å plutten med givetvis, men de  gör den ju automatiskot;)

Det var nog allt...
 

God natt gott folk:)

Godafton!



Då var det minnsan fredag igen, så vad gör man då, jo jag å tussan sitter å kollar lets dance.
Hon hade rymt i natt så nu kommer de  kanske kattungar ur henne, skulle icke förvåna mej;)
Sååå, ikväll har jag minnsan bakat pizzA. å vet ni, den gick tusan å äta å den var fantastiskt god.
Var på systemet å köpte alkoholfrittvin, (här slår vi på stort).flitigt , flitigt...

Vet ni, idag är de  4 månader kvar, ska bli så sjukt mysigt, längtar så efter dej hjärtat:)




Nej jag är inte arg, jag är vansinnig!

Guttenbye


Tjillahopp!

Då får man säga hjärtligt välkommen till min kära blogg!

Nu kan man ju börja undra vad man ska skriva här, eller vad tror du?
Sitter just nu och lyssnar på Lars Winnerbäck, Hugger i sten. himla nice, men känns ändå lite sorgligt.
Men vad ska man annars roa sig med, jo börja skriva ner lite tankar och funderingar i bloggen, som många andra gör!

Att det ska vara så himla svårt att skaffa sig en blogg, då tänker ni säkert, "vadå, det är väl inget svårt" Nej, det har väl jag kommit fram till nu att det inte är. Men innan jag kom på det så var det svårt. För det ska vara så himla svårt att fatta vad jag menar. okej att jag inte gjorde rätt, men det är väl inte mitt fel, den borde väl ha fattat att jag menade att jag inte kommer ihåg allt. men antagligen inte! Eller är det lättare att ha något att skylla på helt enkelt, för nu ble ja ju gla igen:)

Jag blir ibland tokig på mej själv, (inte konstigt tänker du säkert) men jag skyller på alla dessa hormoner jag har i kroppen. För ena stunden kan jag vara glad, totalt lycklig. för i nästa stund ligga rakt ner å gråta. Men visst, det har väl sin tjusning det med. Men att ta åt sig av minsta lilla som folk kan säga till en, de e  säkerligen inget illa menat, men likförbannat så blir man ledsen.  Varför? varför ska man lixom tolka de som något negativt, varför inte vända de till något positivt? Äsch jag vet inte.

Om man skulle försöka hitta någon biljett hem till skåne tills imon eller nått, så man inte är i vägen. lika bra!

åå nu galer datan om batterie..

Tack åå Hej


RSS 2.0