Torsdagen den 14 oktober


Idag är jag trött, riktigt trött..tror sandra kötde slut på mig på stan idag. men kul hade  vi och det är ju faktiskt huvudsaken;)¨
Vi käkade på Max, bra verkligen, sen sprang vi som galningar i affärer, härligt!
I övrigt har dagen varit lugn, barnen  fick bada tillsammans ikväll för nu har vi varmt vatten igen, UNDERBART!
Som jag saknat det!!
Sandra frågade om min tvättmaskin med åt strumpor, JAVISST, försökte para ihop alla strumpor ikväll men de  saknades ju mängder, sjukt!!

Har aldrig uppskattat tystand så mkt som nu när man har barn, här är tyst, här är lugnt de enda jag hör e  brasan, underbart härligt!

Nää, får nog hålla kväll kännr att jag är bitter!!
Guttenbye
               skatan

Tisdagen den 12 oktober!


Och lika ljuvligt väder idag, hoppas verkligen det håller i sig i helgen.. Hade varit helt fantastiskt.
Nu har jag nattat ALLA ungar, eller ja de ligger i sina sängar på sina rum, alla samtidigt. Får kanske säga katten bor i tvättstugan på natten, men hon finner sig i misan och ollis rutiner, hon har helt enkelt inget annat val;)

Idag efter dagislämningen åkte vi till badhuset för bebissim. Mattias fick följa med så att även Ollis fick prova på livet under vattnet som man säger. Det gick strålande, men nej jag hoppar det där, jag är för feg helt enkelt;)
 Därefter tog jag å ingela barnen å lunchade på stan medans barnen sov som grisar i vagnarna;)
Därefter fick det bli en promenix hem i det strålande solskenet, Underbart*
När misan kom hem från dagis var hon på strålande humör, hon berättade  stolt att dom hade målat med fingerfärg (eller vad man säger) hon hade haft färg på handen och foten, och så stolt hon va, hon tyckte det va jättekul.

Mina fina barn har även lyckats ha sitt första ömsesidiga syskon bråk, det som utlöste det hela va en ballong.
Misan busa med den och ollis skratta som en tok. sen fick Ollis tag i den och fatta att hon kunde ha den, shit vilket liv det blev. SÅ otroligt underbart, mina små flickor är mitt allt, skulle inte vilja byta bort dom mot någonting i världen, Finaste som finns för mig.


När barnen somna runt halv åtta va jag med ollis i mattias säng, går ut därifrån och ser att emilia har flyttat sig från sin säng och sover gott i min. haah. söta barn;)

Guttenbye
               Skatan

Måndag den 11 oktober...


Mamma sessa, så kallar Misan mig för tillfället, vilket jag tycker är himla kärt;)
Har börjat operation somna själv för damen vilket har gått över ALL förväntan. så där har jag suttit hur länge som helst å stirrat i en vägg helt i onödan när de  enda hon ville va att jag skulle ut därifrån, kan de  va så illa?!
Men otrolig skönt att slippa sitta där å springa mellan två ungar. Den tiden är förbi, TACK gode gud för det, iband finns det hopp;)

Helgeen gick i rasande fart och himla trevlig var den med, underbara väder!
Fick ju jobba lite med igår, va ju faktiskt en månad sen sist, är rätt skönt att få komma iväg och rasta av sig lite..
Idag har jag å barnen gått in till stan, där köpte vi oss en julagran, nej de  va inte så skoj. Köpte mig en vinterjacka, börjar ju bli tid för det med, blev en rosa från stadium och jag är helt käär i den med. så i vinter blir vi rosa familjen:P HAHA, har ju ifs en limegrön vagn, så visst kommer vi synas, Härligt med lite färg:P
Pappa åå kalle har varit här i kväll å dödsförklarat varmepannan, visst va de  tragiskt...
Nej verkar som ungarna somnat, så nu blir de mys framför brasan..
Guttenbye
               Skatan

God morgon!!

 För i dag är det ju just en gog morgon, Varför? jo just för solen tittar fram, hör väl inte direkt till vanligheten nu i höstmörkret! men efterlängtat är det ju allt:)

Idag fick man sova ända till halv sju, känner mig i princip utvilad, vilket är kalas.
Misan och katten tittar pippi och ollis sover morgontuppluren, skönt för henne, och lugnt för mig!
Så fort kvinnan vaknar ska vi ge oss ut med vagnen och traska hem till pappa å syrran i åsum, där efter blir det traska in till staden, Javisst kommer det bli en himla lång runda, tur vädret är på min sida, hoppas på barnen med är det.
Känns ju lite dumt att gå och sjunga för övriga befolkningen, inte lika uppskattat:P

Ikväll ska det bli chanpange för mig, blir dock ingen utgång för de känner jag mig gammal för. Japp, åldern tar lätt ut sin rätt;)
Nej bäst att sätta fart och se vad dagen har att erbjuda:P
Guttenbye¨
              Skatan
!

Det som göms i snö kommer definitivt upp i tö,


Och det är ju fantastiskt bra!
Även gamla jag, något äldre, något visare, men framförallt något klokare.
Kanon!

Sedan sista uppdatering har det ju hänt en del skulle man ju kunna säga, Familjen har utökas med en bebis och en bebis katt. Har man inte nog med jobb, så ser man ju till att skaffa sig mera!

Bebisen heter Ollis och blir 7 månader den 17 oktober, Galet, men ack så underbar*
Katten heter katten och är hjmm några veckor? Dock inte lika underbar!

Det har ju varit ett uppehåll nu, så vart börjar man?
Jo, just ja, vi bor ju i hus nu, mkt mysigt sådant med, det är kallt, inget varm vatten så det fattas bara utedass med, låter lockande va?! sitter och myser med min nya rosa data framför en öppen VARM brasa, och självklart är det jag själv som lyckats få igång den, MYS.

Det fick bli en tidig kväll för ollis, för hon har fått va vaken mkt i dag, så blir det bättre med sömn på natten. det behövs.
Mattias har fått i uppdrag att lägga Misan nu, men hon har blivit grym på somna själv, det gillas skarpt!

Idag hände det något skönt, vi va på siba en sväng. Terroristen Misan satt igång benen å sprang, hon fann en stege, Upp, ner upp ner upp ner, ja ni fattar. Jag satte mig i en stol för att sitta å titta på det hela i stället, så ser jag det finns knappar, klåfingrig som man är satte den igång och massera, UNDERBART´. kunde det bli bättre?! Vilken stol alltså, jag å min knutiga rygg och den stolen, det klickade direkt, jag är kär!!

Nej nu får det vara nog för idag,
Övning ger färdighet, glöm inte det;)
Ha en fin fredagkväll
Guttenbye 
                Skatan!


RSS 2.0